Ultrasonik Tambaga Aluminium Konversi 20Khz 3000w Las pikeun Motor sareng trafo

Pedaran pondok:

Barang No. QR-X2020A QR-X2030A QR-X2040A
Kakuatan 2000W 3000W 4000W
Area las 0,5-16mm2 0,5-20mm2 1-30mm2
Tekanan hawa 0,05-0,9MPa 0,05-0,9MPa 0,05-0,9MPa
Frékuénsi 20KHZ 20KHZ 20KHZ
Voltaseu 220V 220V 220V
Beurat tanduk 18KG 22KG 28KG
Diménsi Tanduk 530 * 210 * 230mm 550 * 220 * 240mm 550 * 250 * 240mm
Ukuran Generator 540 * 380 * 150mm 540 * 380 * 150mm 540 * 380 * 150mm

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Las kawat ultrasonik nganggo gelombang geter frékuénsi luhur pikeun ngirimkeun ka permukaan dua tempat damel abah kawat pikeun dilas. Dina tekenan, permukaan dua karya abah kawat digosok sasarengan janten campuran antara lapisan molekul. Kauntungannana nyaéta gancang sareng hemat énergi. Kakuatan fusi anu luhur, konduktivitas listrik anu saé, henteu aya percikanana, caket kana pengolahan anu tiis; karugianana nyaéta bagian-bagian logam anu dilas kedahna henteu kentel teuing (umumna kirang ti atanapi sami sareng 5mm), sendi solder kedahna henteu ageung teuing, sareng kedah diteken.

Prinsip

Mesin las kawat ultrasonik henteu meryogikeun fluks sareng pemanasan luar, henteu cacad ku panas, teu ngagaduhan résidu résidu, sareng meryogikeun perlakuan kirang pre-las dina permukaan las. Henteu ngan ukur logam anu sami, tapi ogé antara logam anu sanés tiasa dilas. Lambaran atanapi filamén tiasa dilas kana papan batu. Las ultrasonik konduktor listrik anu hadé henteu langkung énérgi tibatan las ayeuna sareng biasa dianggo pikeun soldering lead pikeun transistor atanapi sirkuit terintegrasi. Nalika dianggo pikeun ngégél las obatan sareng bahan peledak, éta tiasa nyingkahan las umum obat-obatan anu terkontaminasi kusabab obyék anu leyur, sareng moal ngabeledug kusabab panas. Mangrupikeun panggunaan gelombang ultrasonik pikeun ngelas kawat logam. Éta diwangun ku kotak kakuatan, transduser, host pneumatik sareng sirah alat. Salaku tambahan, komponén kontrol sapertos hub, alat lintas, sareng microprocessors dilebetkeun. Kotak kakuatan ngarobah tegangan éksternal anu biasa (~ 220V, 50 atanapi 60Hz) janten 20000Hz (20KHz), voltase langkung ti 1 volt, teras dikawasa ku kotak listrik pikeun kaluaran sareng polah transduser. Transduser mangrupikeun komponén listrik anu éfisién pisan anu ngarobah énergi listrik kana énergi mékanis. Dibandingkeun sareng motor biasa, aya dua bédana utama antara transduser: kahiji, transduser ngarobah énergi listrik kana geter linier tibatan rotasi; kadua, éta tiasa dianggo sacara éfisién pisan sareng tiasa ngarobih 95% énergi listrik. Saatos konvérsi ku transduser, énergi mékanis dilarapkeun kana sirah las. Tanduk ultrasonik didamel tina paduan titanium sareng dimesinkeun kana bentuk anu khusus numutkeun prinsip akustik pikeun mastikeun transfer énergi maksimal. C

Nalika generator ngaluarkeun alarm overload, éta kedahna dipariksa sapertos kieu

1. Tes henteu-beban, upami arus damel normal, tiasa waé sirah las na kontak sareng obyék anu henteu matak keuna atanapi pangaturan parameter antara sirah las sareng korsi las rusak.

2. Nalika tés no-load henteu normal, mimiti titénan naha aya retakan dina sirah las, naha pamasanganana pageuh, teras cabut sirah las sareng laksanakeun tés no-load pikeun ngaleungitkeun naha aya masalah transduser + tanduk, sareng ngaleungitkeunana saléngkah-saléngkah. . Saatos ngaleungitkeun kamungkinan kagagalan transduser + tanduk, ganti tanduk anyar pikeun ditangtukeun.

3. Kadang-kadang aya kaayaan dimana tés henteu-beban normal, tapi éta henteu tiasa jalan normal. Bisa jadi bagian internal énergi akustik sapertos robih sirah las, ngahasilkeun transmisi énergi sora anu goréng. Ieu metoda pangadilan anu saderhana: metode touch hands. Sirah las damel normal atanapi permukaan tandukna seragam pisan nalika damel, sareng pananganna karasa lemes pisan. Nalika énergi sora henteu lancar, leungeun karasaeun sapertos gelembung atanapi burrs. Métode pangaluaran dipaké pikeun ngaleungitkeun bagian anu ngagaduhan masalah. Kaayaan anu sami tiasa kajantenan nalika generator henteu normal, sabab biasana bentuk gelombang input transduser kedah gelombang sinus anu lemes, anu ogé tiasa kajantenan nalika aya paku atanapi bentuk gelombang anu teu normal dina gelombang sinus. Dina waktos ayeuna, unsur énergi akustik pruning anu sanés tiasa digentoskeun pikeun diskriminasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali