Mesin Nyemprot Precision Leutik pikeun Panilitian Ilmiah ku Peralatan Semprot Atomisasi Ultrasonik

Pedaran pondok:

Alat-alat atomisasi semprot ultrasonik mangrupikeun mesin panyemprot presisi alit anu cocog pikeun percobaan panilitian ilmiah. Éta ngadopsi téknologi nyemprotkeun ultrasonik QRsonic pikeun kaseragaman luhur pelapisan pilem ipis tingkat sub-mikron sareng tingkat nano. Hal ieu seueur dianggo dina sél suluh, sél surya, sareng palapis kaca. , Sirkuit éléktronik sareng industri sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional panilitian independen sareng pamekaran, produksi sareng penjualan komponén inti ultrasonik kakuatan tinggi sareng sét kumplit parangkat aplikasi, museur kana aplikasi ultrasonik kakuatan anu henteu distandarkeun. Aplikasi utama anu kalibet nyaéta: nyemprotkeun atomisasi ultrasonik, palapis indium ultrasonik / pengelasan / beuleum las, motong ultrasonik, perlakuan larutan suhu luhur ultrasonik, dispersi ultrasonik / naksir / emulsifikasi / homogénisasi, las plastik / logam ultrasonik, las titik ultrasonik / rolling Welding / jahitan seamless, gantung ultrasonik, jsb.

Alat-alat atomisasi semprot ultrasonik mangrupikeun mesin panyemprot presisi alit anu cocog pikeun percobaan panilitian ilmiah. Éta ngadopsi téknologi nyemprotkeun ultrasonik QRsonic pikeun kaseragaman luhur pelapisan pilem ipis tingkat sub-mikron sareng tingkat nano. Hal ieu seueur dianggo dina sél suluh, sél surya, sareng palapis kaca. , Sirkuit éléktronik sareng industri sanés.

Alat panyemprot atomisasi ultrasonik: gunakeun énergi gelombang ultrasonik pikeun ngabobol cai atanapi cairan pikeun ngabentuk partikel leutik sababaraha mikron dugi ka langkung ti 100 mikron ukuranana pikeun ngahontal kalembaban udara, granulasi cair, pergaulan, promosi réaksi kimia, nyemprot, sareng logam kipas lebur Sistem sareng tujuan sanés.

Kauntungannana

Keseragaman tinggi: Nyemprotkeun ultrasonik mangrupikeun téknologi nyemprot presisi industri-grade kinerja tinggi, dianggo pikeun kaseragaman tinggi pelapis pilem ipis skala-mikron sareng skala nano.

Hemat bahan sareng panangtayungan lingkungan: Kusabab semprot kecepatan low tanpa tekanan gampang dikontrol, sareng titik-titik murag kana substrat tibatan rebound tina substrat, éta tiasa mastikeun pangirangan anu signifikan dina jumlah overpray, ngahémat seueur bahan sareng ngirangan émisi lingkungan. Tingkat panggunaan palapis tina nyemprotkeun ultrasonik langkung ti 4 kali tina panyemprotan dua cairan tradisional.

Kadali anu luhur: Upami tingkat aliran anu handap pisan diperyogikeun, nozel anu paling dipikaresep. Nalika partikel anu disemprot ditunda, éta ngagaduhan kaunggulan anu unik. Ngaliwatan épék ultrasonik tina nozel sorangan, partikel-partikelna ditunda sacara seragam nalika prosés nyemprot pikeun mastikeun yén partikel fungsina langkung merata dina lapisan anu langkung ipis.

Efisiensi tinggi sareng hemat énergi: cairanana ditransferkeun ka sirah semprot ku gravitasi nyalira atanapi pompa tekanan rendah sareng ngahontal atomisasi kontinyu atanapi sakedap, teu aya sumbatan, teu nganggo, teu aya noise, teu aya tekanan, teu aya bagian anu ngalir, henteu diperyogikeun cai tiis nalika atomisasi, sareng konsumsi énergi anu handap, alat-alatna saderhana, tingkat kagagalanna kirang, nozéron ultrasonik ngagaduhan fungsi ngabersihkeun diri, sareng perawatan sapopoé gratis.

Seueur dianggo: Peralatan nyemprot ultrasonik utamina dianggo dina sél bahan bakar, sél fotovoltaik pilem ipis, palapis surya pilem ipis, sél surya perovskite, sél surya, palapis graphene, sél fotovoltaik silikon, palapis kaca, sirkuit éléktronik sareng industri sanés. Nozél tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa leyuran, kokotor, cairan kimia, sareng cairan berminyak ogé tiasa di atomisasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali