Ngaganti Jarum Tradisional sareng Jahit Benang 20Khz Mesin Las Ultrasonik pikeun lawon Termoplastik

Pedaran pondok:

Barang No. QR-S20DL
Kakuatan 2500W
Generator Generator digital
Frékuénsi 20KHZ
Voltaseu 220V atanapi 110V
Lebar roda las 22mm
Cocog Transduser 5020-4D PZT4
Ukuran generator 400 * 195 * 98mm

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Inti mesin jahit ultrasonik tiasa ngaput seueuran lawon termoplastik. Dibandingkeun sareng jarum biasa sareng ngaput benang, jahit ultrasonik henteu meryogikeun jarum sareng benang, kakuatan jahit tinggi, sealing anu saé sareng gancang ngaput. Sareng jahitan seamless ultrasonik lengkep ngajawab masalah yén arah gerak sirah las ultrasonik henteu saluyu sareng arah gerakan kaén, sareng masalah non-sinkronisasi bakal ngagentos mesin jahit biasa dugi ka jauhna.

Kauntungan tina jahitan seamless

1. Stabilitas tinggi: Roda las sareng roda tekanan muterkeun sadayana sinkron nalika jahitan seamless ultrasonik, teu aya bédana dina kecepatan sareng sudut, sareng éta moal nyababkeun manjang, distorsi atanapi deformasi lawon, anu akurat pisan. Hatur nuhun kana pangaruh panas-lebur, teu kedah nganggo benang jarum, produkna langkung tahan cai, langkung hampang sareng langkung gampang dilipet.

2. Las sareng motong singkronisasi: Peralatan jahitan seamless ultrasonik henteu ngan cocog pikeun jahitan kontinyu, tapi ogé tiasa motong tékstil bari ngelas, sareng ngawujudkeun tanding ujung otomatis.

3. Henteu aya radiasi termal: Énergi nembus lapisan matéri pikeun las nalika jahitan ultrasonik, sareng teu aya radiasi termal. Nalika stitching kontinyu, panas moal dipindahkeun ka produk, anu khusus nguntungkeun pikeun bungkus produk anu peka panas.

4. Sél las terkendali: lawon ditarik ku roda las sareng roller tekanan, ngalangkungan éta, sareng kaénna dilas ku ombak ultrasonik. Ku ngaganti roller tekanan, ukuran las las sareng embossing tiasa dirobih.

5. Jembar aplikasi: Sagala lawon thermoplastic (lemes sanggeus dipanaskeun) lawon, kasét khusus, sareng pilem tiasa dilas nganggo peralatan jahitan seamless ultrasonik, sareng rolna didamel tina waja anu atos manjangkeun umur jasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali