Nyayogikeun Alat Parangkat Ultrasound 30Khz pikeun Motong Leungeun Robot

Pedaran pondok:

Barang No. QR-C30Y
Kakuatan 100W
Generator Generator digital
Frékuénsi 30KHZ
Voltaseu 220V atanapi 110V
Beurat agul 1,25kgs
Beurat kotor 11,5Kg
Aplikasi Motong lawon

Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip

Prinsip péso motong ultrasonik nyaéta ngarobah 50 / 60Hz ayeuna janten énergi listrik 20, 30 atanapi 40kHz ngalangkungan generator ultrasonik. Énergi listrik frékuénsi luhur anu dikonversi deui dirobah janten geter mékanis tina frékuénsi anu sami ngalangkungan transduser, teras geter mékanis dikirimkeun kana péso motong ngaliwatan sakumpulan alat modulator amplitudo anu tiasa ngarobih amplitudo. Pemotong karét ultrasonik ngageter sapanjang panjangna kalayan amplitudo 10-70μm, ngulang 30,000 kali (30 kHz) per detik (geter agulna nyaéta mikroskopis, anu umumna sesah ningali ku panon taranjang). Péso motong teras mindahkeun énergi geter anu ditampi kana permukaan motong tina bahan damel anu bade diteukteukan. Di daérah ieu, énergi geter dipaké pikeun motong karét ku cara ngaktipkeun énergi molekul karét sareng muka ranté molekul.

Fitur motong péso ultrasonik anu dipasang ku mesin

1. Gampang dilarapkeun ka produksi otomatis.

2. 1mm agul gaduh sakedik kaleungitan bahan.

3. Kacepetan gancang, épisiensi tinggi sareng teu aya polusi.

4. Precision motong tinggi, sareng bahan karét henteu cacat.

5. Permukaan motong gaduh lemes sareng kinerja ngariung anu saé.

6. Alat-alatna alit sareng tiasa dianggo pikeun motong genggem.

Kauntungannana

1. stabilitas tinggi: generator ultrasonik ngahasilkeun geter éléktromagnétik nalika éta jalan, sareng ngarobih kana osilasi mékanis sareng ngirimkeun kana péso motong sareng bahan motong. Motong mékanis dilakukeun, janten henteu diperyogikeun motong ujung anu seukeut, sareng agul agul alit, sareng dina waktos anu sami Kepala cutter tiasa diganti ku nyalira.

2. Kaamanan sareng perlindungan lingkungan: Nalika péso ultrasonik diteureuy, suhu sirah cutter langkung handap tina 50 derajat Celsius, sareng teu aya haseup sareng bau anu tiasa dihasilkeun, anu ngaleungitkeun bahaya cilaka sareng seuneu nalika motong.

3. Motong rapih: Kusabab gelombang ultrasonik diteukteuk ku geter frékuénsi luhur, bahan na henteu bakal taat kana permukaan sabeulah, ngan ukur tekanan anu diperyogikeun pikeun motong, sareng bahan anu lemes sareng lemes henteu cacad sareng lungse, sareng lawonna diteukteuk sareng otomatis disegel. Moal ngakibatkeun chipping.

4. Operasi saderhana: péso motong dihubungkeun sareng generator ultrasonik, generator dihubungkeun sareng listrik 220V, sareng saklar tiasa diteukteuk kanggo ngadukung panangan anu dicekel sareng dipasang ku mesin.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali