Portabel Ultrasonik transduser Impedance analyzer Ngukur Instrumén pikeun Parameter

Pedaran pondok:

           Spésifikasi

QR520A

Fitur produk

Portabel, layar 8 inci, Layar sentuh lengkep

Diménsi

L24cmW19cmH10cm

Jangkauan Frékuénsi

1KHz ~ 500KHz

Indéks Pangukuran

Sadaya parameter, grafikna

Pangukuran Akurasi

<0,5%

Laju Pangukuran

5s / hiji kali (600titik scan)

Akurasi Frékuénsi

± 10ppm

Resolusi Fase

0,15 gelar

Suhu Lingkungan

10 ~ 40 derajat centigrade

Rentang Impedansi

1MΩ

Léngkah Frékuénsi

0,1Hznaon waé

Sasayogian tanaga

AC100VAC250V5060Hz, 30W

Aplikasi

Alat ultrasonik


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Séri produk komponén ultrasonik QR520A pikeun sababaraha jinis alat ultrasonik pikeun ngukur objék, kalebet keramik piezoelektrik, transduser, mesin beberesih ultrasonik, mesin las plastik ultrasonik, akustik jero cai, bahan magnetostriktif, coét ultrasonik, atomisasi ultrasonik, beberesih ultrasonik, ngabalikeun radar, mimitian ultrasonik, phacoemulsification, beberesih ultrasonik, motor ultrasonik, sareng sadaya panggunaan alat sareng piezoelektrik sareng ultrasonik.

Ciri-cirina

1. Layar ageung, touch layar pinuh, ngajantenkeun QR520A duanana pangalaman operasi QR70A-P (versi komputer), sareng henteu rumit kalayan raos operasi komputer.

2. Gumantung kana kapasitas pamrosésan data prosesor ARM anu anyar, akurasi pangukuran QR520A langkung luhur tibatan QR70A-D (kalayan versi tampilan), tiasa ngahontal tingkat QR70A-P (versi komputer).

3. Operasi layar sentuh lengkep langkung ramah pikeun pangguna, henteu kedah peryogi QR70A-D (versi tampilan nyalira) sajumlah ageung tombol fisik, sahingga alat operasi janten saderhana, ukuran produksi langkung alit, langkung ringan sareng langkung portabel.

4. Nyambungkeun komputer pikeun dijalankeun salaku QR70V-P. Parangkat lunak na sapinuhna cocog, pangguna henteu kenal deui kana operasi parangkat lunak. 

Kauntungannana

1. Universitas Tsinghua sareng Akademi Ilmu Pengetahuan Cina Institut Akustika babarengan ngembangkeun téknologi.

2. Ti saprak 2001, siri produk QR60A / 70A urang ka pasar parantos 15 taun, rébuan konsumén nganggo di industri, parantos janten masalah kanyataan standar pangukuran industri ultrasound.

3. Salami 15 taun ka pengker, langkung ti 200 paguron luhur sareng paguron luhur parantos nganggo alat kami, sabab sering ngagaduhan langkung ti 20,000 instrumen Agilent impor, 4294A. Instrumén kami parantos diuji sababaraha kali nganggo instrumen Agilent impor. Tétéla yén hasil instrumén urang tiasa dipercaya pisan.

4. Instrumén kami parantos dianggo ku seueur perusahaan uji ultrasonik Jérman sareng AS salaku instrumen tés. Instruménna mangrupikeun konci pikeun kontrol kualitas. Upami urang milih alat buatan Cina. Urang kedah netepkeun aranjeunna dumasar kana kapercayaan pinuh.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali