Nikel bolong sareng Las Lempeng Nikel ku 3000w 20Khz Ultrasonik Alat Las Logam

Pedaran pondok:

Barang No. QR-D2020A QR-D2030A QR-D2050A
Kakuatan 2000W 3000W 5000W
Tekanan hawa 0,05-0,9MPa 0,05-0,9MPa 0,05-0,9MPa
Frékuénsi 20KHZ 20KHZ 20KHZ
Voltaseu 220V 220V 380V
Beurat tanduk 55KG 60KG 88KG
Diménsi Tanduk 550 * 280 * 380mm 550 * 280 * 430mm 550 * 380 * 660mm
Ukuran Generator 540 * 380 * 150mm 540 * 380 * 150mm 540 * 380 * 150mm

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Las logam ultrasonik mangrupikeun metode khusus pikeun nyambungkeun logam anu sami atanapi logam anu henteu sami sareng ngagunakeun énergi geter mékanis tina frékuénsi ultrasonik. Nalika logam dilas sacara ultrasonik, sanés arus anu disayogikeun kana bahan padamel atanapi sumber panas-suhu luhur dilarapkeun kana bahan damel, tapi énergi geter pigura dirobih janten padamelan gesekan, énergi deformasi sareng naékna suhu anu kawates tina rohangan padamelan dina tekenan statis. . Beungkeut metalurgi antara sendi nyaéta las kaayaan padet anu direalisasikeun tanpa lebur bahan dasar. Ku alatan éta, sacara efektif nungkulan fenomena spatter sareng oksidasi dihasilkeun nalika las résistansi. Mesin las logam ultrasonik tiasa ngalakukeun las titik tunggal, las multi-titik sareng las strip pondok dina filamén atanapi bahan lambar tina logam non-ferrous sapertos tambaga, pérak, aluminium sareng nikel. Tiasa seueur dianggo dina lead thyristor, cadar sekering, listrik, potongan kutub batré litium, las tiang.

Parameter frékuénsi

Mesin las ultrasonik perusahaan naon waé ngagaduhan frékuénsi pusat, sapertos 20Khz, 40khz, jst Frékuénsi damel mesin las biasana ditangtukeun ku frékuénsi résonansi mékanis transduser, tanduk, sareng sirah las. Frékuénsi generator dumasar kana résonansi mékanis. Frékuénsi disaluyukeun pikeun ngahontal konsistén, sahingga tanduk tiasa dioperasikeun dina kaayaan résonansi, sareng masing-masing bagian didesain salaku résonator satengah panjang gelombang. Boh generator sareng frékuénsi résonansi mékanis ngagaduhan kisaran operasi résonansi, sapertos setting umum ± 0,5Khz, anu mesin las dasarna tiasa normal. Nalika urang ngadamel unggal sirah las, urang bakal ngaluyukeun frékuénsi résonansi. Diperlukan frékuénsi résonansi sareng kasalahan frékuénsi desain kirang ti 0,1khz. Salaku conto, sirah las 20khz, frékuénsi sirah las urang bakal dikontrol dina 19.9-20.1khz, sareng kasalahan na kirang ti 5%.

Ngahiji fase logam

pd1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali