Warta

  • Pos waktos: Nov-13-2020

    Kalayan pamekaran gancang produksi industri, plastik seueur dianggo dina sagala rupa bidang ékonomi nasional sareng kahirupan masarakat kusabab kaunggulanana beurat enteng, kakuatan khusus tinggi, tahan korosi sareng gampang diolah. Las ultrasonik tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa p ...Maca deui »

  • Pos waktos: Nov-13-2020

    QRsonic mangrupikeun pabrikan propésional anu ngahususkeun kana panilitian sareng produksi transduser ultrasonik kakuatan tinggi. Produk utama perusahaan nyaéta transduser sareng catu daya ultrasonik. Diantarana, 15k sareng 20k transduser ultrasonik sareng catu daya seueur dianggo salaku co konci ...Maca deui »

  • Pos waktos: Nov-13-2020

    Sakumaha urang terang, transduser ultrasonik mangrupikeun salah sahiji alat konvérsi énergi. Fungsina pikeun ngarobih énergi listrik input kana kakuatan mékanis (ultrasound) teras ngalirkeunana, sareng éta nyéépkeun sakedik kakuatan (kirang ti 10%). Maka, pertimbangan anu paling penting pikeun choo ...Maca deui »