Frékuénsi Luhur 35Khz 1000w Ultrasonik Sealing Equipment pikeun lawon Termoplastik

Pedaran pondok:

Barang No. QR-S35D
Kakuatan 1000W
Generator Generator digital
Frékuénsi 35KHZ
Voltaseu 220V atanapi 110V
Lebar roda las 11.5mm
Cocog Transduser 3535-4D PZT4
Ukuran generator 250 * 200 * 430mm

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Geter Rotary ultrasonik digunakeun pikeun jahitan lawon sareng motong, sareng mangrupikeun prestasi téknologi anu énggal dikembangkeun di dunya. Alat-alat Automasi Hangzhou Qianrong raket ngalacak hasil panilitian énggal di nagara deungeun sareng ngembangkeun gerakan jahit seamless ultrasonik. Ieu komponén inti tina mesin jahit seamless ultrasonik (disebut ogé mesin jahit radial ultrasonik). Éta lengkep ngajawab masalah alami tina téknologi getaran bujur ultrasonik aslina, nyaéta, arah anu pindah tina sirah las ultrasonik henteu saluyu sareng arah pindah kaén, sareng henteu disingkronkeun. Ketepatan panyusutan lawon ultrasonik parantos ningkat pisan, sahingga tiasa nerapkeun téknologi ultrasonik sacara lega dina bidang jahitan garmen. Jahit seamless ultrasonik gaduh ciri kagancangan gancang las, kakuatan tinggi, kelim las éndah, kinerja panyegelan anu saé, konsumsi énergi lemah sareng operasi saderhana. Éta arah pangembangan mesin jahit.

Kauntungannana

Dibandingkeun sareng jahitan kawat-jenis jarum tradisional, jahitan ultrasonik ngagaduhan kaunggulan ieu:

1. Ngagunakeun las ultrasonik, éta nyingkahan kabutuhan jarum threading, ngaleungitkeun gangguan sering ngarobah jarum. Éta ogé tiasa ngabersihkeun sareng parsial motong sareng ngégél tékstil tanpa sambungan kawat rusak tradisional. Jahitan ogé maénkeun peran hiasan, caket anu kuat, pangaruh tahan cai, jelas embossing, épék relief langkung tilu diménsi dina permukaan, gancang digawé gancang, épék produk anu saé sareng penampilan kelas tinggi; kualitas dijamin.

2. Ngagunakeun ultrasonik sareng pengolahan roda waja khusus, ujung segelna moal rengat, sareng éta moal nganyenyeri ujung lawon, sareng teu aya burr atanapi curling.

3. Éta henteu kedah dipanaskeun nalika didamel sareng tiasa dioperasikeun teras-terasan.

4. Operasiana saderhana, sareng teu aya seueur bédana antara metode operasi mesin jahit tradisional, sareng mesin jahit biasa tiasa beroperasi.

5. Biaya murah, 5 dugi ka 6 kali langkung gancang tibatan mesin tradisional, sareng efisiensi tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali