Frékuénsi Tinggi 20khz Ultrasonik Industrial homogénisasi pikeun Perawatan Cai

Pedaran pondok:

Alat-alat ultrasonik anu dihasilkeun ku Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd. tiasa dianggo pikeun ngolah batch tina sababaraha volume homogénisasi cair. Alat-alat ultrasonik laboratorium tiasa dianggo pikeun ngolah cairan tina 1,5mL dugi ka 2L dina polumeu. Alat-alat industri ultrasonik dianggo pikeun pamekaran industri sareng produksi masal, kalayan jilid pengolahanna mimitian ti 0,5L dugi ka 2000L.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Alat-alat ultrasonik anu dihasilkeun ku Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd. tiasa dianggo pikeun ngolah batch tina sababaraha volume homogénisasi cair. Alat-alat ultrasonik laboratorium tiasa dianggo pikeun ngolah cairan tina 1,5mL dugi ka 2L dina polumeu. Alat-alat industri ultrasonik dianggo pikeun pamekaran industri sareng produksi masal, kalayan jilid pengolahanna mimitian ti 0,5L dugi ka 2000L.

Sonochemistry mangrupikeun aplikasi ultrasound dina réaksi kimia sareng prosés. Mékanisme anu nyababkeun tindakan sonokimia dina cairan nyaéta fenomena kavitasi akustik. Pangaruh sonokimia dina réaksi kimia sareng prosés kalebet kanaékan réaksi réaksi sareng paningkatan kaluaran, panggunaan énergi anu langkung épisién, pamakean énergi anu langkung épisién, ningkat kinerja katalis mindahkeun fase, aktivasina logam sareng padet, atanapi ningkat réaktivitas katalis.

Spésifikasi

Modél QR-S20-500 QR-S20-1000 QR-S20-1500 QR-S20-2000 QR-S20-3000
Frékuénsi 20 ± 1 KHz 20 ± 1 KHz 20 ± 1 KHz 20 ± 1 KHz 20 ± 1 KHz
Kakuatan 500 W 1000 W 1500 W 2000 W 3000 W
Voltaseu 220 ± 10% V 220 ± 10% V 220 ± 10% V 220 ± 10% V 220 ± 10% V
Suhu 150 ℃ 150 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Tekanan Biasa Biasa 35 MPa 35 MPa 35 MPa
Inténsitas sora 10 W / cm² 10 W / cm² 30 W / cm² 40 W / cm² 60 W / cm²
Kapasitas Max > 2 L / Min 5 L / Min 15 L / Min 20 L / Min 30 L / Min
Bahan Kepala Tip Titanium Alloy Titanium Alloy Titanium Alloy Titanium Alloy Titanium Alloy

Kauntungannana

Perlakuan ultrasonik tiasa nguraikeun bahan serat sareng selulosa kana partikel anu hadé sareng ngancurkeun struktur témbok sél. Ieu ngaleupaskeun langkung seueur masalah internal, sapertos aci atanapi gula, kana cairan, sareng bahan témbok sél dibagi janten sakedik. Épék ieu tiasa dianggo pikeun fermentasi, pencernaan sareng prosés transformasi sanés bahan organik. Sonication ngarobih langkung seueur zat intrasél, sapertos pati sareng lebu témbok sél, kana énzim, anu ngarobah gula janten gula. Éta ogé ningkatkeun luas permukaan anu kakeunaan énzim nalika cair atanapi saccharification. Ieu biasana naékkeun kagancangan sareng ngahasilkeun fermentasi ragi sareng prosés transformasi sanés, sapertos ningkatkeun biomassa produksi étanol, sapertos ningkatkeun produksi étanol tina biomassa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali