Taros Kami

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd.

Alamat

No 196 Shitashang, Desa Qiufeng, Kacamatan Fuchun, Kacamatan Fuyang, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina. 311400

Telepon

Telp: 0086-13968012410

Telp: 0086- (0) 571-58977669

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami