Tentang Kami

about

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional panilitian ultrasonik, pangwangunan transduser ultrasonik kakuatan tinggi sareng produksi di Cina. Produk utama kami nyaéta transduser, catu daya ultrasonik, tukang las logam ultrasonik, bagian anteneu kawat ultrasonik sareng sajabana. Produksi ieu seueur dianggo dina sagala rupa bidang, sapertos las plastik, las logam, sealing anu henteu ditenun sareng motong sareng sajabina. Ti saprak ngadegna Qianrong Equipment, perusahaan parantos teras-terasan fokus kana kabutuhan pelanggan. Nalika ngajajah pasar domestik di Cina, urang ogé nunjukkeun téknologi ultrasonik perusahaan urang ka dunya. Kualitas sareng prestasina kasohor di industri. 

Taat kana "fokus kana aplikasi ultrasonik, dina iman anu saé pikeun menangkeun palanggan, kéngingkeun reputasi kualitas" tujuan pamekaran, janten pamasok utama komponén inti ultrasonik, ngalangkungan tingkat propésional sareng upaya anu teu henti, produk kualitas pikeun konsumén di pamekaran industri pikeun nyiptakeun nilai balik anu langkung ageung. 

Palayanan

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd. kalibet dina bisnis ékspor transduser ultrasonik sareng Mesin las ultrasonik di saluruh dunya di langkung ti 40 nagara.

Salaku éksportir utama komponén ultrasonik propésional, Qsonic gaduh pangalaman produk anu éksténsif sareng pengetahuan canggih, janten kami yakin yén kami tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Dina waktos anu sasarengan, produk urang pisan lumayan harga sareng kualitas luhur, sahingga palanggan tiasa ngajaga kaunggulan kalapa.

Kalayan ngembangkeun perusahaan, kami gaduh tim anu saé. Kami nawiskeun henteu ngan ukur produk standar, tapi ogé barang anu didamel khusus dumasar gambar lengkep atanapi sampel.

QRsonic nyayogikeun seueur jasa OEM ka konsumén na. Logo palanggan tiasa dicitak dina transduser ultrasonik sareng alat ultrasonik.

Kami tulus ngarepkeun kasempetan pikeun ngalayanan anjeun sareng janten pasangan anjeun dina waktos anu payun. Hayu urang babarengan pikeun nyiptakeun pengembalian nilai-pikeun-nilai anu langkung ageung dina pamekaran industri kalayan produk kualitas.

Sejarah

History2