40Khz Ultrasonik Nano Spray Device sareng Frékuénsi Tinggi Ngagantian Tradisional Dua-cairan Nyemprot

Pedaran pondok:

40K ultrasonik nano nyemprot mangrupikeun téknologi nyemprot unik, anu mangrupikeun cara nyemprot dumasar kana téknologi nozik atomisasi atomisasi. Dibandingkeun sareng panyemburan tradisional dua cairan pneumatik, nyemprotkeun atomisasi ultrasonik tiasa ngahontal kaseragaman anu langkung saé, kandel palapis ipis sareng presisi anu langkung luhur. Dina waktos anu sasarengan, sabab nozel semprot ultrasonik tiasa di atomisasi tanpa bantosan tekanan udara, panggunaan penyemprotan ultrasonik tiasa sacara signifikan ngirisan percikan cét nalika prosés nyemprot, sareng ngawujudkeun tujuan nyimpen cat. Tingkat panggunaan nyemprot ultrasonik langkung ti 4 kali lipat tina panyemprotan dua cairan tradisional.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

40K ultrasonik nano nyemprot mangrupikeun téknologi nyemprot unik, anu mangrupikeun cara nyemprot dumasar kana téknologi nozik atomisasi atomisasi. Dibandingkeun sareng panyemburan tradisional dua cairan pneumatik, nyemprotkeun atomisasi ultrasonik tiasa ngahontal kaseragaman anu langkung saé, kandel palapis ipis sareng presisi anu langkung luhur. Dina waktos anu sasarengan, sabab nozel semprot ultrasonik tiasa di atomisasi tanpa bantosan tekanan udara, panggunaan penyemprotan ultrasonik tiasa sacara signifikan ngirisan percikan cét nalika prosés nyemprot, sareng ngawujudkeun tujuan nyimpen cat. Tingkat panggunaan nyemprot ultrasonik langkung ti 4 kali lipat tina panyemprotan dua cairan tradisional.

Prinsip

Nozék ultrasonik tiasa dianggo kalayan ngarobah gelombang sora frékuénsi luhur kana énergi mékanis, sareng énergi mékanis ditransferkeun kana cairan pikeun ngahasilkeun gelombang nangtung. Cairanana diwanohkeun kana permukaan atomisasi ngaliwatan nozel. Nalika cairan daun permukaan atomisasi tina nozel, éta dipecah janten halimun halus tina tetes micron seragam, sahingga ngahontal atomisasi.

Nozon atomisasi ultrasonik didamel tina paduan titanium kakuatan-kuat sareng logam propriétari sanésna, anu masihan tahan kimia anu saé sareng sipat akustik anu hadé. Unsur éléktroaktif aya dina perumahan anu diségel anu ngajagi bagian nozél tina kontaminasi éksternal.

Kauntungannana

Keseragaman tinggi: Nyemprotkeun ultrasonik mangrupikeun téknologi nyemprot presisi industri-grade kinerja tinggi, dianggo pikeun kaseragaman tinggi pelapis pilem ipis skala-mikron sareng skala nano.

Hemat bahan sareng panangtayungan lingkungan: Kusabab semprot kecepatan low tanpa tekanan gampang dikontrol, sareng titik-titik murag kana substrat tibatan rebound tina substrat, éta tiasa mastikeun pangirangan anu signifikan dina jumlah overpray, ngahémat seueur bahan sareng ngirangan émisi lingkungan. Tingkat panggunaan palapis tina nyemprotkeun ultrasonik langkung ti 4 kali tina panyemprotan dua cairan tradisional.

Kadali anu luhur: Upami tingkat aliran anu handap pisan diperyogikeun, nozel anu paling dipikaresep. Nalika partikel anu disemprot ditunda, éta ngagaduhan kaunggulan anu unik. Ngaliwatan épék ultrasonik tina nozel sorangan, partikel-partikelna ditunda sacara seragam nalika prosés nyemprot pikeun mastikeun yén partikel fungsina langkung merata dina lapisan anu langkung ipis.

Efisiensi tinggi sareng hemat énergi: cairanana ditransferkeun ka sirah semprot ku gravitasi nyalira atanapi pompa tekanan rendah sareng ngahontal atomisasi kontinyu atanapi sakedap, teu aya sumbatan, teu nganggo, teu aya noise, teu aya tekanan, teu aya bagian anu ngalir, henteu diperyogikeun cai tiis nalika atomisasi, sareng konsumsi énergi anu handap, alat-alatna saderhana, tingkat kagagalanna kirang, nozéron ultrasonik ngagaduhan fungsi ngabersihkeun diri, sareng perawatan sapopoé gratis.

Seueur dianggo: Peralatan nyemprot ultrasonik utamina dianggo dina sél bahan bakar, sél fotovoltaik pilem ipis, palapis surya pilem ipis, sél surya perovskite, sél surya, palapis graphene, sél fotovoltaik silikon, palapis kaca, sirkuit éléktronik sareng industri sanés. Nozél tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa leyuran, kokotor, cairan kimia, sareng cairan berminyak ogé tiasa di atomisasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali