Mesin Las Las Ultrasonik 35Khz sareng Pasokan Daya Digital pikeun Masker Ceuli Sabuk Masker

Pedaran pondok:

Barang No. QR-W35Y
Kakuatan 500W
Generator Generator digital
Frékuénsi 35KHZ
Voltaseu 220V atanapi 110V
sirah las Aluminium atanapi Titanium
Beurat kotor 13Kg

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Mesin las titik pita ultrasonik nganggo prinsip gawé ultrasonik pikeun meta dina bahan lawon anu henteu ditenun pikeun ngahasilkeun puluhan rébu geteran frékuénsi luhur per detik pikeun ngahontal amplitudo geter frékuénsi luhur, ngahasilkeun suhu tinggi lokal , sareng kusabab konduktivitas termal anu goréng tina lawon anu henteu ditenun, Suhu henteu tiasa dileupaskeun dina waktosna kanggo sababaraha waktos, sareng éta ngumpul di daérah las, nyababkeun permukaan kontak tina kuping sareng topéng gancang lebur. Saatos jumlah tekanan ditangtoskeun, aranjeunna ngahiji janten hiji. Nalika ultrasound lirén, antepkeun tekanan pikeun sababaraha detik pikeun nguatkeun sareng ngawangun ranté molekular padet pikeun ngahontal tujuan las, sareng kakuatanna caket kana bahan baku.

Parameter

Klasifikasi Tipe pestol Tipe Pena
Frékuénsi
(Khz)
35 28 28 28 20 28 28 28
Kakuatan (w) 500 300 700 800 900 300 700 800
Sirah Las <10mm <10mm <10mm <12mm <12mm <10mm <10mm <12mm
Dia tina cangkang 51mm 51mm 51mm 64mm 64mm 40mm 45mm 60mm
Ukuran gagangna 100mm * 45mm * 32mm
Beurat 0,5kg 0,5kg 0,5kg 1,2kg 1,2kg 0,4kg 0,5kg 1,0kg
Generator Digital - -
Generator Analog
Aplikasi ABS, HIPS, PMMA, MPPO PVC, PP, PE Résin Aldehida, PC PC, PSU, PA Nylon, PE, PBT PVC, PP, PE Résin Aldehida, PC PC,
PSU, PA
Tipe Las Las Keling, Las Spot, Las Embossed

Fitur

1. Sirkuit ultrasound éksternal anu bungah sacara éksternal, anu tiasa teras-terasan sareng teu kaganggu ultrasound, otomatis ngalacak frékuénsi sareng otomatis resonat titik sareng kontrol kakuatan, tanpa sering disaluyukeun manual énergi

2. Metode damel: operasi saderhana sareng merenah kalayan pedal kaki, alatna henteu panas, 6-10 potongan tali ceuli per menit (numutkeun laju leungeun sareng suku para padamel), cocog pikeun bentuk topéng nanaon.

3. Konverter frékuénsi ultrasonik nyoko konverter zirconate titanate kristal piezoelektrik konverter frékuénsi, disegel pikeun ngasingkeun uap cai sareng gas korosif

4. Hurungkeun / pareuman waktos pulsa, saluyukeun kakuatan sacara akurat pikeun mastikeun las kakuatan tinggi

5. Amplomitas otomatis anu unik sareng fungsi kompensasi pulsa pikeun mastikeun yén amplitudo usik henteu robih kusabab parobahan beban nalika prosés ultrasound

6. transduser The ngadopsi supplier chip keramik panggedéna di Cina, kalayan impedansi stabil, efisiensi ultrasonik tinggi, sareng éta henteu gampang pikeun panas sanggeus digawé pikeun lila

7. Usik ultrasonik didamel tina paduan titanium TC4, anu henteu gampang dianggo sareng kavitasi nalika dianggo lami

8. alat-alat na tiasa dianggo intermittently atanapi ngajalankeun tanpa beban pikeun minuhan sarat las béda

9. Alat-alat umum didamel ku bubuka kapang, ukuran alit, efisiensi tinggi, sareng geulis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali