Alat motong karét ultrasonik 20Khz kalayan 60mm Blade Width Titanium Material 

Pedaran pondok:

Barang No. QR-CR20Y
Kakuatan 1000W
Generator Generator digital
Frékuénsi 20KHZ
Voltaseu 220V atanapi 110V
Beurat cutter 2kgs
Beurat kotor 13Kg

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pemotong karét ultrasonik nyaéta ngarobih arus 50/60 Hz janten 20, 30 atanapi 40 kHz énergi listrik nganggo generator ultrasonik. Énergi listrik frékuénsi luhur anu dirobah deui dirobih ku transduser kana geter mékanis tina frékuénsi anu sami, teras geter mékanis dikirimkeun kana sabeulah motong ku sakumpulan alat modulator amplitudo anu tiasa ngarobih amplitudo. Sabeulah motong karét ultrasonik ngageter sapanjang panjangna kalayan amplitudo 10-70 μm sareng ngulang 40,000 kali per detik (40 kHz) (geter sabeulah nyaéta mikroskopis sareng umumna sesah ditingali ku mata taranjang). Sabeulah motong teraskeun énergi geter anu ditampi kana permukaan motong benda anu bakal dipotong, anu énergi geter dipotong ku ngaktipkeun énergi molekul molekul karét sareng muka ranté molekul.

Kauntungannana

Makuta ban; nilon; lapisan palastik strip baja; ari nilon; pinding jero; sidewall; puncak cincin segitiga, jsb. papan sirkuit dicitak; serat alami; serat sintétik; lawon non-anyaman; résin sintétik ipis; Sagala bentuk kertas; pilem dasar; kadaharan (jajan, gula, daging).

Babandingan antara cutter tradisional sareng pemotong ultrasonik

           Pemotong Tradisional

Pemotong Ultrasonik

Alat anu bermata landut anu mencét kana bahan anu diteureuy. Énergi ultrasonik sacara pekat input kana bagian motong tina bahan anu bakal diteureuy.
Tekanan kentel dina ujung motong, tekanan ageung pisan, ngalangkungan kakuatan geser tina bahan anu diteukteuk, sareng beungkeutan molekul matéri ditarik teras dipotong. Dina aksi énergi ultrasonik ageung, bagian ieu lemes sareng ngalembereh sacara instan, sareng kakuatanna ageung dikirangan. Tujuan motong bahan tiasa kahontal ku sakedik kakuatan
Alat motongna ngagaduhan ujung anu seukeut sareng matéri éta sorangan tunduk kana tekanan anu kawilang luhur. Stabilitas tinggi, perlindungan lingkungan sareng teu aya polusi
Éta henteu saé pikeun bahan lemes sareng elastis, sareng langkung hésé pikeun bahan kentel. Fitur panggedéna nyaéta teu aya ujung motong tradisional.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali