20Khz Ultrasonic Customized Welding tanduk kalayan Perawatan Anodizing

Pedaran pondok:

Barang No. QR-W20D
Kakuatan 2000W
Generator Generator digital
Frékuénsi 20KHZ
Voltaseu 220V atanapi 110V
sirah las Aluminium atanapi Titanium
Beurat kotor 130Kg

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Tanduk Las Las Customized khusus didamel sesuai sareng kabutuhan pelanggan ku mesin las palastik ultrasonik 20Khz. Las ultrasonik mangrupikeun prosés perakitan anu gancang, bersih sareng efektif. Dipaké pikeun ngarangkep metode pikeun ngolah perlengkapan termoplastik sareng sababaraha komponén komposit. Ayeuna dianggo pikeun ngariung antara produk plastik, ngabeungkeut produk plastik kana bagian logam sareng ngariung antara bahan sanés plastik. Énergi anu dihasilkeun ku generator ultrasonik digunakeun pikeun gancang ngembang sareng ngageter geter elastis ku transduser handapeun induksi médan magnét frékuénsi ultra-luhur, sahingga file digeterkeun saluyu, sareng tekanan tinangtu dilarapkeun dina file, sahingga file na aya dina dua Dina aksi gabungan kakuatan, kawat AI gancang digosok dina permukaan lapisan metallized tina manik, sapertos (pilem AI), sareng permukaan kawat AI sareng AI pilem cacat sacara plastik. Deformasi ieu ogé ngancurkeun lapisan oksida dina panganteur lapisan AI. Dua permukaan logam murni dibawa ka kontak caket pikeun ngahontal beungkeutan antara atom, sahingga ngabentuk las. Bahan las utama nyaéta sirah las kawat aluminium, anu umumna bentukna ngaganjel.

Aplikasi

Kusabab las ultrasonik ngagaduhan kaunggulan ieu:

(1) hemat énergi
(2) alat ventilasi anu henteu kedah dilengkepan ku haseup anu nyebarkeun panas
(3) béaya rendah, épisiensi tinggi
(4) gampang pikeun ngahontal produksi otomatis,


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali