20Khz 2000w Ultrasonic Transducer Booster Assembly pikeun Mesin Fixation Loop Ceuli

Pedaran pondok:

Klasifikasi QR-15K QR-20K
Frékuénsi 15Khz 20Khz
Kakuatan 2600w 2000w
Voltaseu 220V 220V
Generator Generator digital Generator digital
Bahan Tanduk Baja Baja
Diménsi tanduk 120 * 25mm 110 * 20mm
Beurat beurat tanduk 11kgs 5,5kgs
Diménsi generator 250 * 150 * 300mm 250 * 150 * 300mm
Beurat bersih tina generator 6kgs 6kgs
Pakét Kasus kai Kasus kai
Aplikasi Las anyaman topéng Las anyaman topéng

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

QRsonic nyayogikeun aksésoris ultrasonik pikeun jahitan topéng. Las dina nyanghareupan topéng nganggo sistem ultrasonik 15K anu diwangun ku sirah pakakas anu rata sareng roller anu pola. Sistem ultrasonik 20K digunakeun pikeun ngalakukeun las spot dina las tina earband topéng. Numutkeun ka jinis topéng anu béda, kami bakal nyayogikeun sababaraha set sét ultrasonik, sareng sirah alat ogé tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén.

Dibandingkeun sareng jahitan kabel jenis jarum tradisional, jahitan seamless ultrasonik anu henteu aya anyaman ngagaduhan kaunggulan ieu

1. Ngagunakeun las ultrasonik, ngaleungitkeun kabutuhan jarum sareng benang, ngaleungitkeun kabutuhan sering jarum, tanpa sendi rusak tina jahit benang tradisional, sareng motong rapih sareng ngégél tékstil. Jahitan ogé maénkeun peran hiasan. Kakuatan napel kuat, bisa ngahontal pangaruh waterproof, jelas embossing, épék embossed tilu diménsi dina beungeut cai, gancang digawé gancang, pangaruh produk alus, beuki-grade tinggi na geulis, kualitas dijamin.

2. Ngagunakeun ultrasonik sareng pengolahan roda waja khusus, ujungna anu diségél moal rengat, moal nganyenyeri sisina lawon, sareng moal aya burrs atanapi curling.

3. Henteu diperyogikeun sateuacan ngadamel pabrik sareng operasi kontinyu tiasa dimungkinkeun.

4. Operasiana saderhana, sareng teu aya seueur bédana sareng metode operasi mesin jahit tradisional, sareng padamel sewing biasa tiasa ngoperasikeunana.

5. Biaya murah, 5 dugi ka 6 kali langkung gancang tibatan mesin tradisional, sareng efisiensi tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali