20Khz 1500w Ultrasonik Las Transduser sareng Sistem Geter Baja Geter

Pedaran pondok:

Modél QR-5020-4BZ-BJ
Frékuénsi 20khz
Kakuatan kaluaran 1500 watt
Diaméterna keramik 50mm
Qty tina cakram keramik 4 pcs
Kapasitas 11-16nf
Aplikasi Mesin las palastik

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Vibrator ultrasonik, ogé katelah sirah ngageter ultrasonik, sirah Oscillator ultrasonik, mangrupikeun jenis transduser ultrasonik, anu mangrupikeun inti komponén mesin beberesih ultrasonik. Sakabéh transduser ultrasonik anu nyambung kana tanduk disebat vibrator.

Fitur vibrator ultrasonik

1. kinerja tinggi: nilai Q mékanis tinggi, efisiensi konversi tinggi na kualitas alus teuing
2. Transduser vibrator ultrasonik gaduh amplitudo ageung sareng kinerja anu langkung saé
3. résistansi panas transduser vibrator ultrasonik: Bahan keramik Piezoelectric gaduh résistansi panas anu saé, tiasa dilegakeun kisaran suhu operasi, sareng ngagaduhan nilai Q tinggi, impedansi résonansi alit, sareng generasi panas low.
4. Penampilan produk transduser vibrator ultrasonik rapih, henteu karat, teu aya déprési anu jelas sareng goresan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali