15Khz 2600w Daya Tinggi Ultrasonik Las Osilator sareng Steel Booster

Pedaran pondok:

Modél QR-6015-4BZ-BZY
Frékuénsi 15 khz
Kakuatan kaluaran 2600 watt
Bolt gabungan M16 * 1
Diaméterna keramik 60mm
Qty tina cakram keramik 4 pcs
Kapasitas 9-13.5nf
Aplikasi Mesin las palastik

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Osilator ultrasonik disebut ogé vibrator ultrasonik. Sakabéh industri dihubungkeun sareng tanduk sareng tanduk disebat vibrator. Vibrator ultrasonik mangrupikeun alat anu ngarobah énergi listrik sareng tanaga mékanis (geter akustik) ku pangaruh piezoelektrik tina keramik piezoelektrik, sareng ngagedekeun blok panutup radiasi payun sareng tukang ku cocog impedansi akustik.

Penggetar ultrasonik diwangun ku transduser ultrasonik sareng tanduk ultrasonik. Transduser ultrasonik mangrupikeun alat anu tiasa ngarobih énergi listrik frékuénsi luhur kana énergi mékanis. Tanduk ultrasonik nyaéta alat pasip anu henteu ngahasilkeun geter. Éta ngan ukur ngarobah amplitudo input geter tina transduser ultrasonik teras ngirimkeunana. Transformasi imppedansi.

Kumaha carana milih mesin las palastik ultrasonik sareng frekuensi 20khz sareng 15khz?

Frékuénsi anu paling umum pikeun mesin las ultrasonik nyaéta 15khz sareng 20khz mesin las plastik ultrasonik. Beuki luhur frékuénsi ultrasonik, langkung saé akurasi lasna, tapi langkung alit kakuatan relatifna, langkung alit amplana. Ieu di handap ngajelaskeun bédana antara mesin las ultrasonik 15khz sareng 20khz:

Nalika frékuénsi ultrasonik kirang, sora dihasilkeun. Nalika frékuénsi langkung handap ti 20 khz, sora janten ageung pisan nalika las ultrasonik. Pikeun produk plastik kalayan akurasi las langkung luhur, frekuensi langkung luhur, langkung saé. Ku alatan éta, mesin las ultrasonik 20khz atanapi saluhureuna cocog pikeun presisi, ultra-ipis, bagian plastik anu rapuh pisan, sapertos kartu SD, atanapi produk kalayan kristal dina jero produk; Mesin las ultrasonik 15khz langkung gampang pikeun ngagedéan sareng ngagaduhan amplitudo anu langkung ageung. Éta cocog pikeun ngelas ukuranana ageung, sesah pikeun dilas, produk plastik anu kawilang kasar;

Bréh, ukuran kapang ultrasonik 15khz sareng 20khz ogé henteu saluyu. Jangkungna kapang ultrasonik 15khz umumna panjangna 17cm, sedengkeun kapang ultrasonik 20khz panjangna sekitar 12.5cm.

Sakali deui, mesin las palastik ultrasonik 15khz tiasa ngelas karya anu langkung ageung, sareng kakuatanna tiasa dibagi kana 2600w / 3200w / 4200w. Mesin las plastik ultrasonik 20khz nyaéta 900W - 2000w, kakuatanana leutik, sareng ukuran produk anu tiasa dilas alit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali