15 Khz Ultrasonic Welding Generator Transducer sareng booster tanduk Square Moulding

Pedaran pondok:

Klasifikasi QR-15K QR-20K
Frékuénsi 15Khz 20Khz
Kakuatan 2600w 1500w
Voltaseu 220V 220V
Generator Generator digital Generator digital
Bahan Tanduk Baja Baja
Diménsi tanduk 120 * 25mm 110 * 20mm
Beurat beurat tanduk 11kgs 5,5kgs
Diménsi generator 250 * 150 * 300mm 250 * 150 * 300mm
Beurat bersih tina generator 6kgs 6kgs
Pakét Kasus kai Kasus kai
Aplikasi Las anyaman topéng Las anyaman topéng

Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Inti mesin jahit ultrasonik tiasa ngaput seueuran lawon termoplastik. Dibandingkeun sareng jarum biasa sareng ngaput benang, jahit ultrasonik henteu meryogikeun jarum sareng benang, kakuatan jahit tinggi, sealing anu saé sareng gancang ngaput. 

Mesin topéng ultrasonik mangrupikeun kombinasi 15Khz sareng 20Khz transduser ultrasonik, tanduk, sirah las waja khusus sareng ngadukung catu daya khusus CNC. Catu daya dikawasa sacara ultrasonik ngarobah kakuatan kota kana 20Khz frékuénsi luhur sareng kakuatan AC tegangan tinggi sareng nyayogikeunana ka transduser ultrasonik. Transduser ultrasonik ngarobah énergi listrik kana énergi mékanis (ultrasonik). Transduser ngahasilkeun amplitudo nalika ngalakukeun gerakan teleskop dina arah bujur, teras ngirimkeun kana sirah las ngalangkungan tanduk. Kukituna, sirah las dilas.

Dibandingkeun sareng jahitan kabel jenis jarum tradisional, jahitan seamless ultrasonik anu henteu aya anyaman ngagaduhan kaunggulan ieu

1. Ngagunakeun las ultrasonik, ngaleungitkeun kabutuhan jarum sareng benang, ngaleungitkeun kabutuhan sering jarum, tanpa sendi rusak tina jahit benang tradisional, sareng motong rapih sareng ngégél tékstil. Jahitan ogé maénkeun peran hiasan. Kakuatan napel kuat, bisa ngahontal pangaruh waterproof, jelas embossing, épék embossed tilu diménsi dina beungeut cai, gancang digawé gancang, pangaruh produk alus, beuki-grade tinggi na geulis, kualitas dijamin.

2. Ngagunakeun ultrasonik sareng pengolahan roda waja khusus, ujungna anu diségél moal rengat, moal nganyenyeri sisina lawon, sareng moal aya burrs atanapi curling.

3. Henteu diperyogikeun sateuacan ngadamel pabrik sareng operasi kontinyu tiasa dimungkinkeun.

4. Operasiana saderhana, sareng teu aya seueur bédana sareng metode operasi mesin jahit tradisional, sareng padamel sewing biasa tiasa ngoperasikeunana.

5. Biaya murah, 5 dugi ka 6 kali langkung gancang tibatan mesin tradisional, sareng efisiensi tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali