• BANNER11
  • BANNER2
  • BANNER13

Solusi Pangsaéna pikeun Aplikasi Ultrasonik Anjeun

Mangrupikeun produsén panilitian ultrasonik, pamekaran transduser ultrasonik kakuatan tinggi sareng produksi di Cina
  • INTERNATIONAL ADVANTAGE

    KAUNTUNGAN INTERNASIONAL

    Kami tempatna di Hangzhou, caket bandara internasional Shanghai, kalayan cocog sareng kabijakan anu sampurna sareng sirkulasi anu merenah. Di pasar internasional, urang gaduh pangalaman dagang anu cukup dewasa sareng stabil.
  • INDUSTRY ADVANTAGE

    KAUNTUNGAN INDUSTRI

    Fokus QRsonic dina panilitian sareng pamekaran komponén ultrasonik sareng aplikasi. Mangtaun-taun ieu, mesin QRsonic ngagaduhan reputasi anu saé tina konsumén urang di Cina sareng pasar global.
  • BUSINESS ADVANTAGE

    KAUNTUNGAN BISNIS

    QRsonic mangrupikeun Pabrikan propésional pikeun sadaya jinis alat ultrasonik. Urang tiasa nampi OEM & ODM, nyayogikeun palanggan kalayan total solusi proposal ultrasonik, ékspérimén prinsip, produksi bagian sareng sajabana.

Produk Kami

  • about1

Tentang Kami

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional panilitian ultrasonik, pangwangunan transduser ultrasonik kakuatan tinggi sareng produksi di Cina. Produk utama kami nyaéta transduser, catu daya ultrasonik, tukang las logam ultrasonik, bagian anteneu kawat ultrasonik sareng sajabana. Produksi ieu seueur dianggo dina sagala rupa bidang, sapertos las plastik, las logam, sealing anu henteu ditenun sareng motong sareng sajabina. Ti saprak ngadegna Qianrong Equipment, perusahaan parantos teras-terasan fokus kana kabutuhan pelanggan. Nalika ngajajah pasar domestik di Cina, urang ogé nunjukkeun téknologi ultrasonik perusahaan urang ka dunya. Kualitas sareng prestasina kasohor di industri.

Kadatangan Anyar